Hejhej

Det var visst ett tag sedan sist? 
Har säkert ingen som läser detta och även om någon läser så kommer någon kanske bli lite besviken, för jag har inte blivit roligare med åren. 

Hänt sedan sist?
Tja... Jag har blivit mamma till en grabb som föddes i maj i år, Love heter han. Stackarn. Jag skulle ju inte ge mina barn namn som folk kan tjafsa om, som mitt egna. Men vad gör man när ungen kommer ut och hans pappa påpekar att han verkar heta Love och det inte går att förneka? Ja så det är ju inte mitt fel egentligen. Det var ödet. Love är helt underbar, verkligen bara så go o glad som en kexchoklad. 
Vi har flyttat till ett radhus, ett litet 70-tals sutteränghus i Vällingby, Kälvesta heter området. Det är också underbart. Det är på slutet av en länga, 4 sovrum, lite sådär halvrenoverat av föregående ägare så ingen panik med något. Vi river denna vecka ner en strukturtapet. Det tar säkert en vecka till. Vi är inte så målinriktade någon av oss så allt tar mycket tid. 
Elvira har blivit 2,5 år och är den mest bestämda lilla tjej på jorden. Hon är så bestämd att när hon bestämt något och vi suckande ger upp så måste hon istället bestämma något helt annat. Eller bara bli sur. Men hon är också otroligt rolig, skämtar och sätter oss "på pottan" dagligdags. Hon är otroligt smart och snabbtänkt, inget undgår henne och hon fattar allt man säger, och kan själv också säga allt hon vill. Vi är oerhört malliga över henne. Men allt är förstås inte en dans på rosor. Men jag drar det en annan gång. 
Annars så är det rätt slow, vi är ju såna av naturen men har också valt att inte göra något äventyrligt med allt nytt som våra liv tagit oss till denna vår och sommar. 

Nu är vi sjuka, förkylning av den vidrigaste sorten, till och med lilla Love på snart 5 månader är helt däckad. Så nu ska vi sova. På återseende, SNART! Kommentarer
Postat av: Lisette

Alltså jag bara dör när jag ser bilden på Alex, den är så otroligt rolig!!! 😂😂😂

Och underbara barnen, så fina! Och även du är så fin min vän! Saknar dog så mycket! ❤️

Svar: Haha ja han är säker i sin manlighet! ;)

Saknar dig med!!
Kim K

2014-10-13 @ 23:08:15
URL: http://www.lissanmodig.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0