Dags att blogga igen?

Länge sen nu. Man kan säga att jag varit upptagen, men visst hade jag väl hunnit skriva några rader. Är väl dålig på flera bollar i luften.

Är mitt uppe i småbarnslivet, Elvira blir 11 månader om några dagar. Det är full fart och händer enormt mycket. Just nu är det många tänder som kommer samtidigt och det har varit nattlig kalabalik då och då. Det är inte kul. Men annars är det verkligen så härligt med henne, hon är så glad och go. Envis och framåt, inte blyg (än). Jag tror att hon kommer att gilla dagis den dagen det är dags, hon älskar att gå till lekställen och träffa andra barn som hon kan sno leksaker av. Själv funderar jag på när man börjar uppfostra barn? Det kommer väl gradvis. Nu är det mest att avleda som gäller när hon t ex vill sticka fingrarna i eluttag, dra andra i håret osv. Hon är busig också, när man kommer med en blöja så skrattar hon och kryper iväg så snabbt hon kan. Har till vår stora glädje börjat krama och pussa sina föräldrar. När Alex kom hem från jobbet igår så kröp hon så fort hon kunde upp i hand famn och bara kramade honom länge. Ibland kommer hon med sitt lilla ansikte och placerar en blöt puss rakt på munnen också <3

Annat har också hänt, vi har varit i Thailand en månad innan jul och en vecka i New York i januari. Det var mest fantastiskt, men jag har inte mått så bra så för mig har det även varit tufft. Har fått min PMS tillbaka med råge och har sedan några månader varit så fruktansvärt trött, deppig, haft svårt att sova och huvudvärk. Jag vet inte varför jag inte sökt hjälp tidigare, men nu har jag iaf gjort det. Lämnat prover till att börja med, får se vad de visar. Dessutom har jag påbörjat en alternativ behandling av PMSen. Får se vad det leder till.

Nu tror jag Elvira vaknar strax så jag ska förbereda lunch, sedan ska vi möta upp ett gäng bebisar. Ha de!


Kommentarer
Postat av: Lisette Modig

Ååååh va jag blev glad nu när jag gick in, två inlägg!!!
Söta Elvira som är ute och går med gåvagnen!
Saknar er massor, men snart ses vi, bara ca 39 dagar kvar, beroende på vilken dag jag väljer att komma!
Det går snabbt! :)
Kraaam

2013-02-06 @ 16:03:19
URL: http://www.lissanmodig.blogg.se
Postat av: Kim

Det får MAX vara 39 dagar kvar! Vi längtar också
kraam!

2013-02-08 @ 10:37:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0