Man hinner bara ut och ta ett andetag...

..så blir tösen sjuk igen! Vi hinner som bara kika ut, träffa en kompis med barn, så är vi där igen. Immunförsvaret verkar stå på noll och inget.
Det är så trist för både henne och mig. Hon mår så dåligt stackarn, det är halsen igen. Hostar tills hon kiknar och kräks om nätterna.Hon matvägrar, inte ens välling går ner. Stinker aceton... Svältläge. Jahapp bara dags att ta fram chokladen och saften igen då. Detta medför ett enormt gnälleri också, hon är inte den som ligger på soffan och vilar. Vilken ettåring gör det? Nej hon gnäller konstant eftersom hon inte orkar busa trots att hon vill det. Detta gör inte en vårdeppig morsa gladare precis. Hur gör arbetande människor? Det skulle bli mer vabb än jobb som det är nu! Men det är väl så det är. Hoppas hon blir frisk snabbt!

Nog om det. I lördags var vi på 4H gården björklunds hage och klappade lamm. Så fina de var! Elvira vrålade BÄÄÄÄÄ ikapp med fåren, väldigt exalterad :)
Söndag tog vi det lugnt, då hade hostan kommit tillbaka.


Elvira 13 mån läser en bok :)

Naturligtvis så pratas det inte lika mycket som vanligt när man ska fånga det på film. Men här är en liten glimt av vad hon säger för tillfället :) Varning för rumpchock haha.
 
 
 
 
 
 
 

Sjuk tös - IGEN!

Lillpigan hostar tills hon kräks. Det är 3e sjukperioden på kort tid. Verkar som att hon tar igen allt sjukeri som hon missade som spädis, då var hon aldrig dålig. Nåväl, det är väl bättre att det kommer nu. Nu är det virus på gång, hon hostar och snorar något fanatiskt. Lite febrig och trött men inte så farligt ändå. Men det är frustrerande för oss båda, vi vill uuut i fina vädret och hitta på saker. Inte bara sitta hemma!

Jag har fått min årliga vårdepp, mår inte alls så bra. Men jag försöker tänka positivt och träffa folk som gör mig glad. Vill åka till Göteborg och Kiruna och ja Lisso, jag ska nog ta och boka mig en biljett, men jag kommer själv. Men ringer dig först. Var nära att spontanboka en biljett till Göteborg med avgång imorgon, men det går inte riktigt att göra så i dessa sjukdomsperioder. Elvira är för dålig för att åka och hennes lilla kusin Leona är också dunderförkyld där borta så det hade ju varit menlöst. Får väl snabba mig att boka när de piggnar på sig!

Vi roar oss med att hänga upp gardiner och leta hus på hemnet. I Helgen är det några visningar.

Nu vaknade sessan, hörs!

RSS 2.0