38+2 ORD & INGA VISOR

Var hos BM igår. Nu tog hon ut bomullen ur mun och meddelade mig sin ärliga åsikt om hur det här kommer gå (och med det här menar jag förlossningen som är det enda jag kan tänka på nästan):
  1. Hon tror inte på att bebisen är så lite som +9 % större som senaste TUL visade, av det hon känner och ser på min mage så tror hon definitivt på en STOR bebbe. Tydligen så är TUL sent i graviditeten ofta väldigt missvisande. Jahapp!
  2. Hon tror inte att bebisen kommer att glida ner i bäckenet som den ska om en förlossning skulle sätta/sättas igång, eftersom mitt bäcken är för litet. Ja det har de liksom inte velat säga, men så är det. Lillan ligger åtminstone med huvudet neråt, men är rörlig. Hon kan till och med vända sig med rumpan ner om vi har otur. Så får jag värkar eller vattenavgång måste jag slänga mig ner på rygg och ringa förlossningen för att åka in med detsamma. Jahapp!
  3. Hon tror inte att min förlossning kommer att komma igång av sig själv eftersom min mammas förlossningar aldrig gjorde det och jag har inga symptom på det heller. Jahapp!
  4. Hon tror att Danuta (förlossningsläkaren) kommer att sätta igång förlossningen kring den 22a mars, men att det inte kommer att komma ut någon unge förrän man gör kejsarsnitt. Jahapp!
  5. Men hon tror att det kommer få ett lyckligt slut ändå. Jahapp!
Knasigt nog så kändes det skönt att höra, för detta har jag misstänkt hela tiden att de tror men inte vill säga till mig. Hoppas än på en vanlig vaginal förlossning, men är beredd på det mesta nu. Men vi kommer nog att se om vi inte kan få planera in ett kejsarsnitt istället, eftersom ingen verkar tro att jag kommer kunna klämma ut denna lilla damen så känns det som en dum risk att ta. Häromdagen fastnade och dog en bebis vid förlossningen i Kiruna, så kom inte och säg till mig att det inte kan hända! (- skulle jag vilja säga till Dr. Danuta som sist sa att det aldrig händer).

Idag är det lördag och här i Abrahamsberg strålar solen! Helt underbart! Igår klippte jag Kajsa och Maggan så de är vårfina och lätta att skölja av efter slaskiga dagar. Kajsa ser helt annorlunda ut! Vi köpte en ny klippmaskin och den är som en GUD jämfört med den förra. En likadan som jag hade till mina pudlar för herrans massa år sedan, verkar vara en bra modell eftersom den ännu finns kvar.

Jag har precis bokat bord på en afrikansk restaurang till ikväll som jag och Alex ska prova på, och sedan blir det bio på det. Väldigt aktivt för att vara mig just nu kan jag säga ;) Ska bli jättemysigt i alla fall!

Nu sätter Alex igång med garderobsrensning, tydligen behöver han inte ha snabb åtgång till sina slalom-goggles längre ;) hihi

Själv ska jag färga håret, chokladbrunt. Blir nog bara lite glans, och ingen lär märka något utom jag själv!

Ha en fin helg!

38+0 BILD

v.38+0 idag!

RSS 2.0