18+0 RUL + NYTT DATUM

Idag var vi på RUL. Allt gick så bra så, allt såg perfekt ut därinne. Gud så skönt!
Medan barnmorskan berättade om allt hon kontrollerade så bara fick man upp massa bilder i huvudet på vad som kunnat gå fel... - Överläppen var hel, - jaha det hade jag inte ens tänkt på att bebisen skulle kunna ha gomspalt! Blodet cirkulerade genom de 4 kamrarna i hjärtat åt rätt håll - jaha kan det gå åt fel håll med andra ord?!? Hon mätte alltihopa, proportionerna var normala så att bebisen skulle ha Downs syndrom är högst osannolikt. - Inte ens det hade jag tänkt på! Så fortsatte det. Jag vet inte vad jag har oroat mig för egentligen, men helt fel saker verkar det som! Och i onödan.

Vart flyttad från datumen 11/3 till 14/3 också. Perfekt, då kanske jag hinner gå klart kursen som slutar precis innan det :D Om jag är så pigg.

Dessutom fick jag min vilja igenom att veta vad bebisen har för kön, tack älskling! Känns som en liten morot mitt i alla krämpor som man fått, det blir som så verkligt att det faktiskt är en bebis därinne som man väntar på.

Så här kommer en bild på vår lilla tösabit som ska komma den 14/3 (vi vart flyttade från 11/3 till 14/3)! Ingen film den här gången, hon låg så stilla ändå. Men nu är hon vaken, det sparkas och härjas alltid där inne när jag varit stilla en stund :)Annars har jag börjat planera lite inför bröllopet/dopet i augusti nästa år. Jag vet att jag låter som en tok-brud, men här bokas ta-mig-fan allt upp ett år innan man gifter sig! Så jag tänkte att om vi ska få tag på partytält till hyfsat pris och med lite att välja mellan är det nog bäst att börja nu. Har fått in en massa olika offerter, olika seriösa och olika priser. Men vi hittade ett litet företag i Saltsjö-Boo som verkar väldigt seriösa, ambitiösa och bra som ska få uppdraget!
Partyt kommer alltså att äga rum i ett tält som det nedan, kanske lite större, på en jättestor gräsmatta utanför Alex pappas stuga där det brukar firas midsommar med mera. Vi kommer ha utsikt över vattnet från tältet som man kan ha helt öppet om man vill, beroende på vädret, och det är nära från kyrkan också. Inte gångavstånd, men vi kommer ha en buss som kör alla där emellan. Blir jättebra! Vi ska vara bekväma och hyra golv till tältet, stolar och bord och så vidare, samt att allt levereras och monteras av företaget, och även hämtas såklart. Maten kommer vi fixa själva med hjälp av Alex bröder (tror vi). Det blir inget band eller något annat sån't extravagant. Vi vill hålla det enkelt och avslappnat, ska vara en kul fest bara! Hoppas man får en snäll dotter som är med på noterna! Om hon brås på sin pappa kanske... ;)


Nej nu ska jag ut med vovvarna i solen och blåsten!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Om hon blir lik dig så kan du vänta på en pigg och bestämd liten dam med skinn på näsan! Inte alls så illa, tycker jag! Men en blandning blir ju bäst i alla fall. Hur som helst så blir hon den sööötaste i hela världen!

Kramar från en förväntansfull blivande mormor!

2011-10-17 @ 15:53:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0