23+3 HUNDARNA

Jag har bestämt att hundarna från och med nu inte får vara i soffan. De har aldrig fått vara i sängen, förutom någon enstaka gång när vi tillåtit det, men de verkar ha fattat att sängen är off limits. Nu ska alltså soffan vara det också. Dels för att soffan börjar se för jävlig ut av klor som nöter på den, och dels för att Kajsa behöver få veta att hon är en HUND och inte en av oss människor. Hon börjar nämligen bli lite jobbig, skitsur när hon inte får ligga på mig/min mage längre, hon bara klampar rakt upp på Alex (vilken han dock inte tycker verkar jobbigt) och kan lägga sig i hans ansikte om hon får chansen, hon kan sitta och stirra på mig i timmar om hon inte får komma upp när vi äter, osv. Vi har nog skämt bort henne för mycket. Maggan verkar ha hajat, men vi kan ju inte ha bara henne där så nu är de båda bannlysta här. Och det känns skönt! De får fortfarande ligga i fotäljen där de har en filt och de står ofta och tittar ut genom fönstret där så det vore för trist om de inte kan fortsätta med det. Men OJ vilket dåligt samvete jag har för den här soffgrejen! Men visst inte är jag en djurplågare för det? Eller är det hemskt av mig att dra in det privilegiet för dem??

Denna helg har jag gjort något som jag behövt: INGENTING! Hade en massa planer, men de ställdes in av olika anledningar och vips hade jag en hel helg med enbart slapperi. Det har varit jätteskönt. Det enda vi gjort är att provköra en Opel, som var kass, och så har jag fikat med mina tjejer idag (Maddis saknades) på söder. Eller fikat och fikat, det blev pizza till slut. Oj vad mycket speciella människor som vistas på Skånegatan vid torget här i Stockholm. Och massa kändisar. Alexander Bard, nå'n Simon, och andra. Det känns så fånigt.

Så nu har jag inget mer att berätta, det har ju inte hänt nåt :) Tänker på syrran + familj som åkt till Thailand idag för en månads sol o bad, kommer kännas så tomt här i Stockholm utan dem. Även fast vi inte ses sådär jätteofta så känns det så! Hoppas resan blir lika underbar som jag tror iaf!

22+3 RUND ÖVERALLT

Känner mig som ett riktigt fetto, har gått upp 5,5 kg varav det mesta på kärlekshandtagen, det tillsammans med att mina ögonfransar lossnat (!!!) så att jag numera bara har små stumpar kvar kring ögonen + min hy som inte reagerat bra på gravidhormonerna samt annat som inte ska nämnas som en graviditet tydligen för med sig gör att jag känner mig så sjukt ful och ofräsch. Det är lite deprimerande faktiskt. För att hålla lågan uppe har jag gjort som jag brukar, shoppat! Men jag är ju student så det är på Tradera jag hittat några sötsaker utan att ruinera mig:

 


Känner bara för att gnälla just nu, sorry. Här är magen också, typ 2 dagar sedan:Känns kul att hon sparkar så mycket nu, igår låg Alex i mitt knä med örat o kinden mot magen och han fick både höra och känna ett par kickar :) Han sa att det lät som att hon simmar omkring i en bassäng där inne. Så känns det ju också, hon sparkar ovanför naveln ena stunden för att sedan kicka till nere i ljumsken. Inte konstigt att man har svårt att få plats med mat i magen! Hon har ju tagit nästan hela i besittning. Fast jag verkar ju inte svälta för det.


För övrigt händer det inte mycket, pluggar, jobbar, rensar utrymmen hemma, försöker sälja bilen och köpa en större utan att bli blåst på kuppen - tur man har bröder som vet allt man ska titta på för att inte komma hem med en ny skrothög till bil! Men mest av allt äter jag sötsaker, jag är så sjukt sugen hela tiden. Men jag har dragit i bromsen nu, eller nej NU ska jag göra det. Det är väl varken bara för lilltjejen eller mig. Jävla bakelser. Urk! Känns som att dagarna går så fort, jag hinner inte göra allt det jag vill, träffa alla jag vill, sova så mycket som jag vill... Men det är ju inget specifikt problem som bara jag har, I know. Jag är inte bra på att stressa, magen är helt paj. Får nog tänka om lite, kanske slutar jobba helt efter årsskiftet, trots att jag bara har 20% nu.

Nä nu ska jag ta med mig vovvarna och åka till Lisso i Bandhagen.


RSS 2.0