TENTATENTATENTA

Urk säger jag bara! Tentavecka, jag hanterar det inte bra. Drömmer mardrömmar, ligger o svettas, får nackspärr, magkatarr, allmänt superstressad. Ska bli så skönt att ha den avklarad imorrn kl 12 då den ska vara inlämnad. Det är i Psykologi, så kallat mikromoment. Kursen är uppdelad på två, sedan kommer mesomomentet i Psykologi. Så det är väldigt intressant i alla fall! 
Efter sommaren kommer jag nog inte att jobba lika mycket (40%) som jag gjort nu samtidigt som plugget, det blir lite väl stressigt. Men så slipper man leva som en helt utblottat kyrkråtta i alla fall, mer som en restaurangmus typ.
Att bero på söta gnagare, så är jag så himla sugen på att skaffa en Afrikansk pygméigelkott. Så himla söta! Och hundarna kan inte äta upp den. Men Alex har sagt veto på det, max ett djur per mänsklig medlem i familjen säger han. Jaha, men det kan man ju lösa, HEHE ;) Jag vill att min igelkott ska heta Kotte eller Kottelina.

Annars har vi det bra, Kajsa löper och är odräglig och har precis lärt sig att nysa på kommando. Maggan har levt upp som tusan här senaste veckorna, det är som att hon plötsligt börjat stormtrivas här. Busar och härjar omkring, bara rusar runt som en lycklig galning ibland, Kajsa tycker hon är jättejobbig ibland. Kul med djur!

Nä nu måste jag plugga på, sista timmarna innan läggdags.

Här är en bild på min o Alex skidhelg när vi förlovade oss :) Har snott bilden från syrrans hemsida.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0