TENTATENTATENTA

Urk säger jag bara! Tentavecka, jag hanterar det inte bra. Drömmer mardrömmar, ligger o svettas, får nackspärr, magkatarr, allmänt superstressad. Ska bli så skönt att ha den avklarad imorrn kl 12 då den ska vara inlämnad. Det är i Psykologi, så kallat mikromoment. Kursen är uppdelad på två, sedan kommer mesomomentet i Psykologi. Så det är väldigt intressant i alla fall! 
Efter sommaren kommer jag nog inte att jobba lika mycket (40%) som jag gjort nu samtidigt som plugget, det blir lite väl stressigt. Men så slipper man leva som en helt utblottat kyrkråtta i alla fall, mer som en restaurangmus typ.
Att bero på söta gnagare, så är jag så himla sugen på att skaffa en Afrikansk pygméigelkott. Så himla söta! Och hundarna kan inte äta upp den. Men Alex har sagt veto på det, max ett djur per mänsklig medlem i familjen säger han. Jaha, men det kan man ju lösa, HEHE ;) Jag vill att min igelkott ska heta Kotte eller Kottelina.

Annars har vi det bra, Kajsa löper och är odräglig och har precis lärt sig att nysa på kommando. Maggan har levt upp som tusan här senaste veckorna, det är som att hon plötsligt börjat stormtrivas här. Busar och härjar omkring, bara rusar runt som en lycklig galning ibland, Kajsa tycker hon är jättejobbig ibland. Kul med djur!

Nä nu måste jag plugga på, sista timmarna innan läggdags.

Här är en bild på min o Alex skidhelg när vi förlovade oss :) Har snott bilden från syrrans hemsida.

Välkommen till 2011!

Hej bloggen!
Oj vad länge sedan jag skrivit nu!
Sedan sist har den hänt en hel del. Jag var rätt nere till och från innan jag slutade skriva ser jag nu när jag läser gamla inlägg, nu mår jag mycket bättre! Sommaren 2010 var jättemysig och spenderades tillsammans med Alex,  jag njöt av att vara hundägare, åkte till Värmdö och Halmstad på semestern och träffade släkt och vänner.

Kom på sensommaren in på en distansutbildning av Socionomprogrammet så jag åkte inte tillbaka till Örebro efter sommaren, underbart att få bo hemma med Alex och Kajsa på heltid!

Hösten kom och med den en liten hund till, Maggan. Jag ska sätta in en bild på dem, de är så himla söta. Maggan är en blandning av Chihuaua och Shih-tzu, nu 11 månader gammal. Jag köpte henne när hon var 5 månader för att Kajsa skulle få en hundkompis. Alex har satt djur-stopp nu :) Men han är nog minst lika nöjd med vovvarnas intåg i våra liv, han kryper omkring och myser med dem lika mycket som jag.

Så nu pluggar jag, jobbar på mitt gamla jobb på deltid, promenerar hundar och trängs med Alex i hans lilla 2a i Abrahamsberg, Stockholm. Förra helgen förlovade vi oss och bröllop blir det mest troligt sommaren 2012. Jag gjorde om mormors gamla förlovningsring till min storlek, det känns så kul och bra att bära den. Ett bra omen? :) alex valde en bredare ring, också i rött guld. Känns underbart!

Nu är jag dödstrött, ska krypa ner i sängen. Imorgon ska jag börja träna, IGEN. Hämtade ut ett gymkort idag från Stockholms simhallar så man kan träna över hela stan. Där har mina tjejkompisar tagit kort också så vi hoppas kunna inspirera varann att få in träning som en del i livsrutinen. Beach 2011, här kommer vi!!

Nattinatti!

5,5 månader gammal Sommaren 2010
Maggan & Kajsa sommaren 2010

RSS 2.0