26+0 SPÄRR!!

Vilken dag!
Idag har jag varit inne på förlossningen hela dagen. Tidigt imorse hade jag bråttom till bussen och när jag skulle passera spärren i tunnelbanan så släppte den inte igenom mig vilket resulterade i en rejäl smäll rakt in i bebismagen. Gjorde lite ont och var väldigt obehagligt, det kändes tydligt att bebisen fick ta hela smällen av min kroppstyngd som flög rakt in i spärren. Jag blev jätteorolig och ringde barnmorskan som tyckte att jag skulle ringa förlossningen och de tyckte i sin tur att det bästa var att kolla upp det med en gång  genom att ta en kurva (CT-kurva?) och det tog heeeela dagen. Var ett par oroliga timmar där, hon rörde sig inte så mycket som hon brukar så jag var ganska uppskakad. Men så fort vi kom in och jag la mig på britsen och vi blev uppkopplade så började hon härja runt i magen som vanligt och efter 2 st kurvor á 2 h vardera med en paus på 2 h emellan så tyckte läkaren att vi kunde släppa oron och åka hem igen. PUH! Det har varit superjobbigt, gud vad jag kan böla. Folk på bussen blev en smula obekväma :P Men det var skönt att bli tagen på allvar och få komma in och se att allt gått bra. Det var kul också att få se den förlossningsavdelning som vi ska in på sen, Karolinska. Barnmorskorna var så himla trevliga!

Det var inte lätt att mäta hjärtslagen på en bebis som simmar runt i typ hela överkroppen ;) Men det gillar vi ju! Jag fick hålla för dubbelhakan på bilden. Men missade kärlekshandtaget som hängde ut, var visst kul att nypa i tyckte Alex. Charmören.

Annars är allt bra. Stört mycket plugg och jobb, men det är ju som vanligt. Nu ikväll blev jag iaf klar med ett grupparbete, skönt!

Julen närmar sig med stormsteg! Jag hade köpt en bok i julklapp till Alex som jag visste att han skulle bli jätteglad för. Ikväll kom han hem med exakt den boken, han hade fått låna den av sin brorsa. Bajs! Jaha, då blir det att tänka ut något annat då... Grr!

Nej nu är det dags att gå ut med vovvarna sista svängen!  Soffprojektet har gått rätt bra, de glömmer bort sig ibland, men vi har varit stenhårda och de åker ner på direkten när de gör sina försök. Nu har jag dessutom tvättat sofföverdragen så nu har de satt sin sista tass där!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Usch och fyyy! Jag som tyckte att det var skönt att du inte längre var ute på vägarna! Skönt att allt är OK med dig och den lilla.

Härligt att vi ses snart!

Kramar till er båda!!!! Hälsa från mormor

2011-12-09 @ 08:44:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0