JAG BARA KUNDE INTE LÅTA BLI...

Jag var ute o handlade paket till syrrans lilla Alice som fyller 2 år imorgon, i fredags... och så ramlade jag över de här bodysarna i stlk 50. De var så söta så jag kunde bara inte låta bli att köpa dem!
Men om man tycker att jag är tokig som köper kläder redan i vecka 10 så finns dem som är ännu galnare än jag, dessa fina fick jag av syrran för flera veckor sedan, hon hade sprungit ut och shoppat direkt jag fick plus på testet (nästan) hahaha! Sen skulle hon vänta med att ge dem men det klarade hon inte ;) Så gulligt.
Vi har gömt dem i en kista ett tag för Alex blev så nervös att det skulle bringa otur, men nu tog jag fram dem. Jag tror inte på skrock, och skulle något hända med guldklumpen i magen så kommer vi ändå försöka igen med detsamma. Nej, jag tänker njuta och vara glad! Längtar tills de kommer till användning.

Nu lider sista semesterdagen mot sitt slut, jag har inte orkat göra ett smack denna semester så jag ser faktiskt litegrann fram emot att aktivera mig lite. Får se hur länge det håller i sig! Men det är bara 2 veckors jobb, sedan sätter skolan igång igen med full fart - fältstudier! Ska bli kul.

Idag går vi in i vecka 11, håll tummarna för oss!

Hoppas allt är fint med alla andra där ute!

Kommentarer
Postat av: Ellika

Hejsan Kimsan! Jag hoppas att illamåendet är borta nu, eller åtminstone bättre. Vi hade det lugnt och skönt i Tylösand, en ovanlig sommar med så lite besök. Väldigt skönt men vi saknade dej!

Ja nu är vi hemma igen till någon slags vardag och snart börjar skolan igen (hurra!!). Nina börjar 6:an vilket betyder ny skola och helt nytt upplägg med lektioner och klasser. Lite spännande för oss alla.

Morbror Olle blir glad om det är en pojk... Det är något med den familjen - hunden döpt efter dottern och sonen efter Olle himself!

Jag är så jetlaggad så nu ser jag i kors. Gonatt. Kram.

2011-08-15 @ 03:42:02
Postat av: Marianne

Härligt! Jättegulliga kläder.

Fältstudier är roliga. Man får vara lite vid sidan om och inte känna något ansvar. Hoppas att du kommer på en bra plats.

Jag hoppas att vi snart kommer att träffas, det är sååå länge sedan nu!

kramar, mamma

2011-08-15 @ 11:26:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0