11+1 DRÖMMAR

Helgen har gått ut på att sova så mycket som möjligt. Eller nej det var inte målet, men så blev det. Sover värre än en fjortis just nu! Fast inte på morgonen, det är på eftermiddagen/kvällen jag slocknar. Men det är skönt för det är då illamåendet kommer också. Somnade före kl 20 på lördag :) Och ungefär samma tid i fredags. Men jag behövde det!
Men av någon anledning sover jag oroligt när jag jobbar, det är som att jag inte kan slappna av.. Drömmer konstiga drömmar, svettas som en gris och vrider mig i sängen. Och så Alex som blir mer våldsam för varje natt, i lördags fick jag ett knä i svanskotan, inatt en armbåge i pannan... ska sätta upp en planka mellan oss tror jag :P Kommer ju inte våga sova med magen åt hans håll.

Glömde ju nästan att vi var på kalas i lördags! Alex faster fyllde 60+ och gästerna var mellan 4 och 90 år gamla. Alltid lika trevligt att träffa Wiechel-folket. Elisabeth proppade oss fulla med god mat och dryck, hon gör alltid en enorm gryta (jambalaya?) på scampi och räkor och goda kryddor och bjuder på goda viner och alkoholfritt för chaufförer och folk med bulle i ugn. Fast jag tvekade inför den alkoholfria för det stod att den innehåller max 0,5% alkohol. Men Ann-Britt som är chefsöverläkare för Karolinska och Astrid Lindgrens sa att det var helt lugnt. Så jag kände att jag hade en pålitlig källa och drack något glas i alla fall! Minst 3 rätter får man alltid hos Elisabeth och det är alltid lika gott! Hon har ett urmysigt hus ute på Värmdö, tar en timme ungefär att köra till ifrån oss, med en fantastisk trädgård och oändligt med uteplatser och en veranda som löper runt hela kåken. Och hela huset är dekorerat med tyger i djurmönster. Ett litet paradis!

Hundarna löper allihopa, även Alex mamma Gunillas Alice så de hade lesbisk älskog hela dagen tills de flåsade så mycket att de såg helt svimfärdiga ut och jag separerade och stängde in dem. Gud vad löptikar är snuskiga. Och sura, Maggan bara ligger i sin fåtölj och vägrar följa med ut eller nånting. Imorse fick jag släpa henne efter mig i kopplet på rundan, blev bromsspår i gruset där vi gick. Enda gången hon lyser upp är när hon träffar en hanhund. Urk, hynda! Igår blev jag utskälld av en hundägare i området, Micke, som har en liten hanhund som heter Manfred. Micke tycker att alla tikar ska steriliseras eftersom att Manfred blir så jobbig när någon tik i området löper. Micke har även skällt ut mig för att jag gett Maggan det vidriga namnet Maggan. Han är lite speciell. Jobbar som kostymör på en teater här i Stockholm. Hursomhelst så meddelade han oss efter att han tagit fast Manfred som alltid kommer 15 meter före Micke och alltså hann med diverse ställningar med Maggan innan han kom fram att vi nu har förstört Manfred för en månad. Hur vi nu gjorde det där vi gick med koppel och allt. Nu kommer Manfred inte bara sova dåligt utan även rymma vid varje promenad för att leta upp Maggan. Vi gick en stor omväg sedan för att inte störa Manfred igen, men vi sågs ändå på vägen hem och fick lite mer skäll. Ja gud vad vi skäms nu... (inte). Kanske får låta Manfred bli far vid Maggans nästa löp, vem vet. Alex vill ha valpar! Han har ju blivit sådan hundmänniska nu så det är inte klokt!

Jag och Kajsa

Kommentarer
Postat av: Mamma

OJ, oj, oj! Du har haft en härlig helg! Hundarna också! hmmm

Din granne verkar ju inte vara riktigt som man ska. Tror du att han skulle låta sin stackars hund para sig med Maggan, som har ett så fult namn och en ägare som utsätter hans hund med så mycket plåga?

Jag hoppas att du snart kvicknar till och mår bättre.

Kramar

2011-08-23 @ 10:45:13
Postat av: Lisette

Haha, hojja, dom där jäkla grannarna!! Du måste nog hitta en ny runda snart. Men framför allt behöver Alex en ny, hur skulle han tackla detta med att bli utskälld? :)Hoppas du snart är piggare gumman, imorgon tex. för då ska vi ju ses!!

Puuuss

2011-08-23 @ 21:08:54
URL: http://lissanmodig.blogg.se/
Postat av: Lillis

Ha, ha ha, jag kan inte hålla mig för garv!! lesbisk älskog, så roligt och målande du skrivet:)Puss

2011-08-30 @ 21:09:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0