PLUGG - JOBB - BEACH 2011 - BRÖLLOP

Heej bloggen!
Säkert ingen som läser ännu. Men jag skriver! Kanske måste börja skriva hemlisar här :)

Nu består livet av det i rubriken. Det sista är bara en inledning till planering.

PLugget är helt urflippat galet mycket just nu! 2 tentor nästa vecka. Vi läser föreberedande juridik, riktigt intressant faktiskt. Då känns det trist att de ger en så mycket att läsa att man inte hinner med allt ens om man vill. Jag kanske inte borde jobba, men jag jobbar mest förmiddagar, och helt ärligt så får jag inget pluggat då ändå. Så jag kan lika gärna tjäna lite penki! Dock börjar jag bli väldigt TRÖTT. Har ju nästan ingen tid över alls till vänner och familj!

Kajsa har blivit tjock. Jag också. Ostbågar också! Vi har därför påbörjat transformeringen inför Beach 2011 nu. Lite sent kanske man kan tycka. Men jag tror på oss, jag tror att vi är effektiva och kommer bli små nätta tjejer igen på ett ögonblick! Eller en vecka kanske det tar. Vi tog första joggingrundan idag i alla fall. Blodsmak i munnen, med skamkänslor och kräkfärdiga kom vi hem 45 minuter senare till en god middag som min kock lagat. Då hann Kajsa även bada! (eller försöka fånga änder kan man också kalla det). Men detta var ju bara den första utav mååånga rundor! Måste införskaffa mig en hållare till iPhonen så man kan lyssna på musik medan vi susar fram.
Jogging-Kajsa är jätteduktig, springer tätt bredvid och försöker inte stanna upp mig för att sniffa på något gott. Hon är TAGGAD! Dessutom äter vi bara godis på lördagar. Hon ska gå ner 1 kg och jag 2 kg. Sen är vi perfekta igen ;)

Så till det som mamma säkert hoppat till: Bröllopsplaner! Idag började vi prata om hur, var och när detta skojiga ska ske. Vi har inte bokat något ännu, men vi satsar på första eller andra lördagen i augusti 2012 och det blir i Stockholm. Mer skriver jag inte :) Kulkulkul!!

Vad mer? Jo vi har inrett balkongen. Jag har planterat blommor och vi har planterat frön som ska bli örter så småningom. Det är riktigt mysigt där ute nu! Hade trall förut som Kajsa avskydde, jag tog bort den och lade dit en matta istället. Tror ni hon kommer ut nu då? Nä. Måste väl klä hela balkongen med salami först. Tjockisen.
Maggan mår bra, jag har klippt av dem pälsen nu i våras, de är inte lika sjukt gulliga längre påpekar många, men jag tycker om dem lika mycket ändå. De har fått varsin cykelkorg med en kåpa av galler, så de åker med oss på cykelturer nästan varje helg. Jag har nog blivit hundtokig! :)

Nu ska vi sussa, so long!

RSS 2.0