SOMMAR

Hej!
Long time no speak bloggen!

Jaha nu har jag slutat deppa och är jätteglad för att det är sommar :) Haft PMS-återfall, det var länge sedan sist så jag fattade nästan inte vad det var först! Förrän mina självhatar-tankar gjorde sitt återtåg. Får höra med doktorn om man kan öka lyckodosen en sån gång.

Jag har varit i Sthlm i 2 veckor, skrivit hemtenta första veckan och läst fältrapporter den andra veckan, samt jobbat hela förra veckan. Det var sååå skönt att va hemma så länge med Alex och nära till syrran och vänner! Underbart rent ut sagt :)

Idag kom jag till Öret igen, de tre sista dagarna här nu. Vi ska ha opponering, kritiskt granska och bli kritiskt granskade gällande vårt förra projekt. Det projektet var inte kul, så jag är superglad att det snart är över. Inte för ämnets skull, för jag trivs jättebra! Men det är rätt påfrestande att jobba i grupp, 4 olika viljor som ska komma fram. har lärt mig mycket!

Nyss var en kille vid namn Ola och kikade på min lya, hoppas han vill hyra den över sommaren. Fiiin sommarpeng! Tyvärr hade han en annan på gång som var mycket närmre hans jobb och stan.. bajs. Hoppas i alla fall att han tar min! Nåväl, det är inte hela världen annars.

Annars har jag njutit av soliga dagar sen sist, pyntat balkongen hos Alex (och mig!) och till och med testat laga lite ny mat! Jag är ju annars grymt ointresserad, men det är ju kul när man har nån att laga åt, igår bjöd jag några av mina favoritbönor och älsklingen på Pad Thai.  Ska slänga upp några bilder från den sista tiden!

Igår gick dessutom startskottet för något jag velat göra länge: ta bort min stjärna på armen! Det var en impulsgrej för några år sedan som nu ska BORT! Ajajaj vad ont det gjorde med lasern, mycket värre än att tatuera sig. Men jag har lärt mig en läxa. Tror jag ;)

Maddis, Lisso och Rebecka kom på besök helgen innan jag åkte till Sthlm i 2 veckor. Jättemysig helg med massa mys och även en brakfest på lördagen när vi hade kanonväder :)


Rebecka blev hitskjutsad av sin gentleman till pojkvän, Dick.

På lördagen drog vi ihop en liten fest utanför min lägenhet, jag har en stooor gräsmatta utanför balledörren.Sedan kom jag hem till Sthlm och vädret var kanon, så jag åkte till IKEA och köpte ballemöbler och färglada sittunderlag och ljuslyktor, fint va? :)

Snacka om att han vart överraskad när han kom hem :)

Jag och Lisso drog till klipporna i Kristineberg som är 3 t-stationer ifrån Abrahamsberg där vi bor, och solade och badade.I lördags blev det en tjejfest hemma hos Lisso med utgång senare, sköj!

FULLT UPP

Det är mycket just nu i skolan och jag har min årliga vårdepp, drygt.

RSS 2.0