JAG ÖVERLEVDE!

Det trodde ni inte va?? ;)
Nä inte jag heller. Men det gjorde jag och nu är det en lite smalare Kim som sitter i soffan.

I helgas hade jag och Alex fest, och det var superkul! Det kom mycket folk och stämningen var på topp! Kanonbra mix på folk och bara skoj skoj skoj! Jag slänger upp ett par bilder att beskåda för dem som inte har facebook som jag till slut anslutit mig till igen efter mycket påtryckningar. Man missar faktiskt en hel del när man inte är med där!


Maddis, Rebecka, Lisso och Hanna, några av mina favvotjejjer i samma bild :)


Caroline, (jag o Maddis i bakgrunden), Alex


Oscar, Erik, Johan, Alexander K och min glada Alex i mitten


Karlsson och Emma DJ'ade


Alex K och Sallu kom överens


Zakaria och Viktor kom också, skitkul!


Lyckad kväll!

Nu är jag tillbaka i Öret, har dock inte så mycket att göra för vi har påbörjat en ny kurs med att ha 3 lediga dagar innan påsken (ons-fre). Jag ska läsa lite idag så man är lite förberedd inför nästa vecka när det kör igång på allvar och så ska jag på stan faktiskt och göra lite ärenden. Har bara varit där 2 gånger tidigare! Man har ju inte så mkt pengar att sätta sprätt på när man pluggar ;) Usch, denna termin har det gått 3000 kr på studielitteratur! Fi fan, då är det bara att läsa bokjävlarna!

I helgen är det påsk och jag och Alex har big plans faktiskt! På torsdag kommer han hit, då ska vi äta på EastWest Sushi, världens bästa sushikök (på rikt! De vann SushiVM!) Sen åker vi till Götet på fredag för ett romantiskt dygn på hotell, det blir bubbelbad, bubbeldryck, 3rätters med mera! Alex bjuder mig för att fira vår 1-årsdag! Det var förra påsken som vi verkligen blev galet kära i varann igen efter min Thailandsresa, och blev tillsammans. Jag visste att han gillade mig när han skippade fotbollsträningen för att vara med mig, haha! Det pirrar i hela mig när jag tänker tillbaka till den helgen, här är ett kort från den. Vi var ute och promenerade i vårvädret och stannade på olika caféer och sådär.. tyvärr försvann de flesta bilderna när min dator kraschade i januari :(
Klart man blev kär i denna hunk!


På lördag är vi klara med romantiken, då åker vi till brorsan och hälsar på, käkar påskmiddag med brorsans familj, min mamma och hennes karl Börje och eventuellt kommer min kusin med sin nya kärlek också. Det ska bli så himla roligt! Jag längtar till helgen! På söndag åker vi hem igen, vi tänkte inte på att måndagen också är röd. Nåväl, det kommer fler gånger!

Vad gör ni andra i påsk?

Kommentarer
Postat av: ellika

Påsken känns så oviktig för mej, men jag ska köpa lite påskägg till de små som de får leta efter på lördag. Kompis Stina har påsklunch-middag whatever på söndag. Just, måste köpa lax som jag ska grava.

Vad mysigt ni får! Jag blir sotis, som alltid när några släktingar kommer sej samman utan mej :-(

Så du är på fb nu igen! Hitta mej om du vill ha gamla moster i din samling.

Nu har vi biljetter till Sverige resan! Rick har rest ihop så många miles att vi fick alla biljetterna i princip gratis, bara lite skatter å så. Fick också vara flexibel med datumen men det ordnade sej bra, det blev några extra dagar i Sverige innan vi får stugan... Marre?!?!

Ha det så bra!! kramkram, bm

2010-04-01 @ 23:37:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0