GNÄLLBÄLTET

Jag hörde när två tjejer på stan pratade med varann. Det lät som att de var jättegriniga på varann, men när jag lyssnade till vad de sa så diskuterade de bara färgen på en tröja. Haha!

2a DAGEN AVKLARAD

Sådärja då var man här alltså! Jag bor just nu på ett vandrarhem med 7 andra personer i samma rum. Jag sover i överslafen på en våningssäng som knakar helt otroligt mycket. Det går bra, men det ska bli himla skönt att få min egen lägenhet sen!

Igår var min första dag i skolan, det var vansinnigt mkt info att trycka in i huvudet under en dag, men det gick bra. Var väldans trött efteråt!

Nu sitter jag och ska skriva min första uppgift, den ska lämnas in imorgon. Nästa ska in nästa onsdag, och det är ett helt arbete, ganska stort. Det är snabba puckar här med andra ord, vilket är ett problem för mig och många av mina 150 kurskamrater eftersom att vi ännu inte fått tag på alla böcker som vi behöver... Mina beställde jag från Lycknis igår, 3-7 dagar ska det ta för dem att komma fram så jag har beställt dem hem till Alex, hoppas de hinner komma innan helgen! Skulle behöva läsa en hel del, rättare sagt 2 böcker ska vara utlästa innan arbetet ska lämnas in :S  Det löser sig.

Saknar Alex, Snällfötterna, mina vänner och kollegor hemma i Sthlm, men redan på torsdag kommer jag hem igen på visit o stannar ända fram till tisdag morgon,  längtar!

Nu måste jag ta tag i den här uppgiften :)
Örebro slott

KRYSSNING

Jag har förresten varit på kryssning också, här är en bild därifrån, det var asskoj! :)
Tack tjejer, ni är guld!
Duschäkta!

ÖREBRO

Nu är jag här i Örebro!
Som alltid när jag ska göra en resa och det är skitviktigt att jag har min lilla dator så går den sönder!
Jag trodde verkligen att det var slutet för den lilla nu. Det gick inte ens att starta Windows.
Men jag gjorde första hjälpen på den och nu är den nyinstallerad och igång igen, starkare än nånsin!
Tack älskling för att du lugnade mina nerver och tack brorsan för att du påminde mig om att man kan återställa fabriksinställningarna :)
Nu ska jag gå till skolan!
Återkommer.

DÖDA MIG HELLRE

Jag har i mitt liv flyttat mer än 20 gånger, jag undrar om jag inte räknat till över 25 till och med? Visserligen räknar jag med alla de flyttar jag vart med om innan mitt minne ens börjar, men ok, jag har flyttat mer än 15 gånger sedan jag flyttade hemifrån.
Det måste man väl ändå få säga är ett ansenligt antal flyttar? Kanske har romerskt blod i ådrorna, vars nu det skulle ha kommit ifrån.

Ändå, trots min oerhört ansenliga flyttvana, vill jag bara DÖ när denna syn uppenbarar sig, och det verkar vara en helt oundviklig grej vid varje flytt att rummet/lägenheten förvandlas till en stridszon där en bomb tycks ha exploderat. Nu har jag ändå minskat helvetet som uppenbarat sig i mitt rum rejält när jag tog bilden.

Jag ska kolla på den här hemska bilden när jag har flyttat klart och njuta och käka B&J-glass som belöning.

Jag blir helt matt, fan är inte jag sjuk förresten, älskling ska inte du göra sånt här åt mig då?!?! VILL DU VERKLIGEN HA MIG SOM HELGSAMBO? Jag hoppas att du vet vad du gör.
Jag vill till mitt jobb istället haha

PS Alex, det råkade bli lite mer kläder än först planerat som flyttar in hos dig. Kom ihåg att du älskar mig! ;)

NINA HEMMINGSSON

Ibland känns det som att jag inte har så mycket att berätta om.

a
Serie av Nina Hemmingsson


Jag och de flesta andra skrattar nog åt det mesta som folk säger som är någorlunda kul. Men det man skrattar åt när ingen annan ser och hör tror jag är det som verkligen visar vilken slags humor man har.
Jag har hittat en serie som jag alltid skrattar åt, hur sur jag än är så måste jag åtminstone fnissa när jag läser Nina Hemmingssons seriestrippar. Som det humörfreak jag är så känner jag igen mig i hennes surkommentarer i serierna och då måste man ju bara garva åt sig själv! Kanske är det min knäppa Karlssonhumor som skiner igenom ;)

FLYTT: FÖRDELAR

Nu börjar jag bli lite vemodig och jag saknar Alex så jag bölar redan innan jag ens flyttat. Så det är dags att räkna upp lite fördelar med att flytta till Örebro tänkte jag:
  • Jag bor granne med universitetet
  • Jag får köpa en fin soffa
  • Jag får åka mycket buss..?
  • Jag kommer att få mer bloggat!
Nja, de två sista är tveksamma om de kvalificerar sig till listan. Jag får nog återkomma.
Några förslag?

Äh, det ska bli kul att leka ung o galen också! ;) Alla som vill ha en smak av det ser på kartan ovanför var ni kan bo (hos mig).

Förresten, Eniro kartor är så himla roliga att leka med. Man kan få se foton på nästan alla områden i hela Sverige om man söker på den adressen, man måste ibland zooma ut på kartan och så klickar man på Gatuvy. Kolla på den här länken t ex, det här är mitt blivande hem!
Det här är mitt blivande weekend-hem där min blivande weekend-sambo aka Alex/älskling bor :D MCsnubbarna hänger inte alltid där hehe!
Jag gillar verkligen att länka till saker. Tur att man är lättroad, för imorrn ska jag vara hemma och viiiila. Jag har planerat in sjukt mycket som jag borde göra här hemma, så det känns nästan jobbigare än att jobba haha!

Men jag var iaf in på jobbet i några timmar idag och gjorde färdigt allt som behövdes göras innan jag slutar ifall jag inte kommer tillbaka mer i veckan. Det var en konstig känsla. Kommer sakna mina kollegor kolossalt mycket!

JAG LEVER :)

Hejsan kära ni,

jag är dålig på uppdateringar, jag vet. Det är medvetet, för jag är fortfarande rövigt förkyld och inte speciellt kul att höra på just nu för jag börjar bli less på det och lite gnällig. Så låt mig bara gnälla av mig lite nu så lovar jag att skriva om annat sen.. Nu har jag varit riktigt förkyld i 5 veckor så jag gav mig själv en liten spark i rumpan och stack iväg på en akuttid hos läkaren idag. Han skällde ut mig för att jag inte varit hemma från jobbet och skrev sen ut 4 recept mot allehanda inflammationer i luftrör och lungor som jag ska blanda som en godispåse från Karamellkungen och proppa i mig i 3 veckor framöver - det ska nog göra susen! Detta tillsammans med mitt hjärtegull som tar hand om sin lilla tjej så kommer jag vara pigg som en piggelin på nolltid.

Nog om det, när jag om typ en vecka drar till Örebro så kommer det säkert bli dagliga inlägg här och då hoppas jag ni kommenterar så jag inte känner mig så ensam där i min nya by! ;)
Alla som är sugna på studentpartaj är välkomna att bo med mig när som helst i min lilla lya! Åååh jag längtar till jag har flyttat in och gjort mig hemma. Dessutom ska jag flytta halva garderoben hem till Alex, det ska också bli så härligt att få göra mig lite mer hemma hos honom också - min nya helg-sambo! Ojojoj va mysigt vi ska ha! Och dessutom med min bästa Lisso på gatan bredvid, hon ska flytta hit till tha hood i februari! Jippiii, bara massa skoj här framöver!

Jag o Alex har sett ett par filmer på bio sen sist, och jag blev helt kär i Avatar! Åh vilken vacker o bra film! Drömde fantastiska drömmar om planeten Pandora sen i flera nätter... Glimmande grönsaker överallt. Man var ju skitsnygg som Na'vi, alltså utomjording på Pandora :) Jag blir helt Avatarnördig, men jag skäms inte ens! Inte så mycket iaf.

Den andra filmen vi sett är Sherlock Holmes. Den tyckte vi mest var slöseri med pengar och tid, enligt oss. Snygga män i huvudrollerna åtminstone ;)

Den ena kommer vi se igen, gissa vilken?

 

 

 


Nu ska jag kolla Robinson Karibien, fördelen med att va sjuk i en månad är att man lyckas följa ett program som går på lördagkvällarna!

 

Paolo är så macho!

Ps mamma: Jag kommer absolut inte äta Yaz eller några andra hormoner, jag har mommo i tankarna hela tiden och totalvägrar alla hormonbehandlingar. Men jag tyckte att inlägget som "Miamant" hade skrivit på pricken beskrev mina egna problem o känslor, som jag skälv inte orkar skriva om o beskriva. Så därför länkade jag dit :)

RSS 2.0