STHLM IGEN

Hejsvejs!
Nu är jag hemma i Stockholm igen. Har insett att jag säger att jag ska åka hem när jag ska åka till Sthlm och detsamma när jag åker till Örebro. Ja, mamma är väl inte förvånad, vi har båda flyttat runt ofta. Men det är skönt att börja känna sig lite hemma i Örebro också nu!

Den här veckan har bestått av projektarbete med mina trevliga gruppkamrater Sanna, Frida o Valle, det har verkligen varit några trevliga dagar! Jag har knappt lämnat min lya på hela veckan, shit faktiskt bara en gång för att köpa mjölk o kakor och en gång när vi stack o köpte mat! Hahaha! Men det har varit kul att ha ett gäng som ramlar in i min lilla studentlya strax efter att jag har vaknat hela veckan. Kan vi inte fortsätta så? ;)
Vi hade lite panik över projektarbetet, verkade i början av veckan som att vi var långt efter tidsplanen så jag ställde in min helgplan (Lisso o Maddis skulle avlägga visit i Örebro!!!) o gjorde mig beredd att plugga helgen igenom. Vi var nog alla lite förvånade i onsdags och torsdags när arbetet var klart - härligt! Man blir kanske effektiv när man pressar sig själv. Projektet har handlat om en fallbeskrivning, vi skulle analysera en tjejs liv och sociala situation utifrån 4 olika teorier - superintressant! Man har lärt sig MASSOR!
Nåväl, blev att åka till Sthlm istället då. Hoppas vi kan bestämma en ny helg snart L & M?! Jag var verkligen så ledsen när jag trodde att jag inte skulle hinna göra mer än plugga i helgen, ringde o bölade till Alex som vanligt när jag ställde in våra planer! :P

Förra helgen hade jag o Lisso födelsedagskalaset på Patricia, det var supertrevligt! Jag tog det rätt lugnt, vart lite för sen middag för mig så sen vart jag så seeeg. Men det gjorde inget för hela dagen o kvällen hade vart så trevlig! Lissos kompis Linn hade fått en inbjudan till The Studio, jag Lisso, Linn och Maddis gick dit o blev sminkade och fotograferade gratis av professionella fotografer - det var jättekul! Desto dyrare att köpa några bilder dock... Jag insåg att min studentbudget inte rymmer några proffs-foton så gick därifrån tomhänt, den enda som köpte var Maddis. Men senare övertalades (och sponsrades) jag av min älskling och syrran så nästa dag hämtade jag fotona i alla fall! Känns kul, det är nog första gången jag sett ett kort av mig själv som jag inte får så jätteont i ögonen av. Jag har ju som lite problem med att se kort på mig själv. Störtlöjligt, jag vet. Men jag ska minsann slänga upp ett här nu :)


Kommentarer
Postat av: Alex

Du är snyggast älskling! :)

2010-02-26 @ 19:27:10
Postat av: mamma

Håller med Alex! En mycket klok och förståndg kille!

Kramar mamma!!

2010-02-28 @ 01:18:18
Postat av: Maddizzz

Absolut, jag har även fått de nya bilderna.. men har inte hunnit se de än. Och en ny helg måste inplaneras här snart! puss hej

2010-03-03 @ 22:04:30
URL: http://maddizzz.blogg.se/
Postat av: ellika

Se där! Karlsson generna slår igenom, men varför fick du alla snyggis kromosomer?

kram på dej

2010-03-04 @ 20:10:01
Postat av: sanni&jelic

söt du va :)

- kan du hjälpa mig på mitt senaste inlägg vilken bild jag ska ta till headern är du snäll hihi x)

2010-03-14 @ 00:51:02
URL: http://sistersjs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0