VÅRPROMENAD I JUDARSKOGEN

Tjohej!

Helgen har varit urhärlig!
Fick lunchbesök av fam Snällfot på lördag, gullungarna myste upp sin gamla moster så sen var ju kärleksförrådet fyllt för ett tag framöver. På kvällen åkte jag och Alex ut på fest i förorten Stuvsta, Niklas och Oscar fyllde. Det var jättetrevligt, lagom folk, bara trevliga avslappnade typer som man kan vara sig själv med ;) Klockan 3 la vi oss och sov hemma igen. Nästa dag var det solfnatt ute, jag gick ut och sprang i skogen och sen efter pannkakslunch hos Lisso så fick jag sällskap ut i Judarskogen på långprommis. Det är så underbart med vår!!!

Moster har 28 grader C i NY och det strålande förslaget att jag och Alex firar 2-årsdagen där nästa påsk. Vilken strålande idé!! :D Vi ville ju komma nu i vår men min studentbudget förstörde lite kan man säga, men på ett år hinner man ju få ihop det! Jippiiiiii!

Här kommer bilder från Judarskogen, m.m. Där finns ett hundstall också med herrelösa hundar. Jag o Lisso ville gå in men förnuftet sa åt oss att inte göra det, då hade vi väl kommit ut med 2 st vovvar...

Karta så man inte går vilse...


Mums! Fick fylla på krafterna mellan turerna.

2 av mina favoriter här i världen :)

Lisso filosoferar om svampplockningen som ska ske i höst.

Avslutade dagen med att återse universitetet i Örebro.

Tack för en kanonhelg alla! ♥♥♥

Kommentarer
Postat av: Lisette

Tack för en trevlig rundvisning i svampskogen :)

Det var väldigt trevligt.

Jädrans vad det ser ut som jag har långa ben på bilden på mig o Alex.. haha, giraff.

Eller nä, giraffer har ju lång hals... Men också långa ben.. Dom är ju jättelånga!Hoppas du får en bra vecka som går väldigt fort!

Puuuuss

2010-04-12 @ 16:53:33
URL: http://lissanmodig.blogg.se/
Postat av: Alex

Vad konstigt att det står "Judarskogen" istället för "Judarnskogen" på skylten. Var tvungen att googla det, och det är "Judarnskogen" som gäller. Konstig skylt, eller så kan man säga både och. Aja, spelar ingen roll.Det var jättetrevligt att promenera, även om jag var jättebakis och klagade hela tiden =)Puss bejbi!

2010-04-12 @ 20:59:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0