SOMMARPLANER :)

Ingen har väl undgått att det snart är sommar?
Jag längtar och planerar för fullt!
Vad ska ni göra? :)

Vi ska...till Kirunafestivalen! Jippiii!


Uppe i fjällen blir det trollsjön...


och lapporten såklart :)Min basföda kommer att bestå av glass i olika former. För figurens skull! ;)Det blir även en sväng i Luleå för att hälsa på mamma och Börje.Luleå gammelstad är mysig :)Ja sen ska jag och brudarna till götet i juli på Lasses konsert (Laleh, Melissa Horn, Dundertåget och Love Antell kommer också :) )

Vi tre till höger är iaf bokade. Sandra? Rebban?? Andra???


Värmdö ska väl också hinnas med älskling?!Sen tar vi pick och pack och drar till Halmstad och Tylösand :)
Där blir det släktträff, sol och mycket baaad! :)
Det ska för övrigt ätas så mycket glass som möjligt, badas så ofta som möjligt, picknickar hoppas jag utgör de flesta av mina middagar och massa mysiga grillfester! Dessutom är det dags att lära Lissan att dricka rosé, ja vin överhuvudtaget :D Jag ska ha ost och vin på picknickarna, sådetså!


Ni är väl på i sommar allihopa??NAMNÄNDRING!

Nu är det slut på min tid med dubbla efternamn!
Jag använder idag min pappas efternamn, men kommer att ta bort det och bara behålla mammas namn. Jag använder det ibland också, mest för att det senare är lättare för andra att stava, och nu kommer det att vara mitt enda efternamn. Det ser jag fram emot! Känns rätt av fler anledningar än stavningen :)

Hmm, vad måste göras? Nytt körkort, pass och VISA? Måste väl meddela vissa företag med mera också? Mamma, du vet väl? Jag följer ju dina fotspår som vanligt! :)


VÅRPROMENAD I JUDARSKOGEN

Tjohej!

Helgen har varit urhärlig!
Fick lunchbesök av fam Snällfot på lördag, gullungarna myste upp sin gamla moster så sen var ju kärleksförrådet fyllt för ett tag framöver. På kvällen åkte jag och Alex ut på fest i förorten Stuvsta, Niklas och Oscar fyllde. Det var jättetrevligt, lagom folk, bara trevliga avslappnade typer som man kan vara sig själv med ;) Klockan 3 la vi oss och sov hemma igen. Nästa dag var det solfnatt ute, jag gick ut och sprang i skogen och sen efter pannkakslunch hos Lisso så fick jag sällskap ut i Judarskogen på långprommis. Det är så underbart med vår!!!

Moster har 28 grader C i NY och det strålande förslaget att jag och Alex firar 2-årsdagen där nästa påsk. Vilken strålande idé!! :D Vi ville ju komma nu i vår men min studentbudget förstörde lite kan man säga, men på ett år hinner man ju få ihop det! Jippiiiiii!

Här kommer bilder från Judarskogen, m.m. Där finns ett hundstall också med herrelösa hundar. Jag o Lisso ville gå in men förnuftet sa åt oss att inte göra det, då hade vi väl kommit ut med 2 st vovvar...

Karta så man inte går vilse...


Mums! Fick fylla på krafterna mellan turerna.

2 av mina favoriter här i världen :)

Lisso filosoferar om svampplockningen som ska ske i höst.

Avslutade dagen med att återse universitetet i Örebro.

Tack för en kanonhelg alla! ♥♥♥

PÅSK

Älsklingen med Örebro slott i bakgrundenGLAD PÅSK i efterhand!

Påsken var kanon i år! Det var bara en enda lång myshelg tillsammans med Alex, mamma, brorsan och hans härliga dam och två söner, kusinen Kalle kom också och visade upp kvinnan i hans liv som han funnit sedan vi sågs sist. Det var verkligen en supertrevlig helg! Påsken verkar vara min högtid... förra påsken blev jag och Alex ihop ordentligt och så nu denna :)
Här är lite pics från mitt och Alex mysande innan vi anslöt med familjen, sen blev det så mycket att göra så jag glömde av att jag hade kameran med mig. Har beställt kopior från brorsans kamera precis :)

Alex med Örebro slott i bakgrunden


Jag på EastWest Sushi
Sen gick vi vidare till EastWest Sushi


Alex inledde med deras fantastiska miso soppa (t.o.m. misoskeptikern jag gillar den)


Himmelriket på en tallrik


På fredagen åkte vi till Göteborg och startade med ett dygn på hotell för att fira vår 1årsdag tillsammans


Drack bubbel på rummet innan middan


Alex provade att stryka för första gången i sitt liv :)

Sen åt vi en fantastisk 3rätters middag, till förrätten fanns det en ätbar blomma. Alex är inte den som spottar på tallriken så den slank ju ner också såklart :)
I Göteborg firar man påsken med fyrverkerier, och inget dåligt spektakel var det heller :)


Nå nu var det slut på det roliga, det är ju en dag imorrn också.
Hade gärna haft familjen Shilling med på påsken också moster! Sluta leka amerikan och flytta hit er nu ;)


RSS 2.0