NATTINATTI


Äntligen fredag! Med en toppenstart och ett skönt slut på dagen så är jag jättenöjd med att snart krypa ner under täcket.

Älsklingen var så himla söt på MSN idag, jag verkligen bävar inför att ev inte ha honom i samma stad efter årsskiftet om det blir Örebro-flytt till mig. Kommer sakna honom så himla mycket. Känner mig kluven... Vet inte ens om jag är i mentalt skick just nu att flytta igen och dessutom i samma veva lämna A och alla vänner och familjen S (syrran & co) och samtidigt ska jag då alltså ha huvud att börja lära mig en massa nytt - i en helt ny stad. Men jag VILL verkligen börja plugga nu! Jaja, vi får se hur det blir, jag kommer nog att gå på känslan när jag får besked om antagning. Kanske inte ens kommer in nånstans, det är inte omöjligt.
Nåväl, jag är bara glad för att vi får ha varann så mycket nu och att han fortfarande efter mina senaste månader när jag mått dåligt och varit en riktigt jobbig flickvän, verkar tycka om mig lika mycket som när vi först träffades och inte har rubbat sin vilja att vara min <3

Nä nu kan jag inte sitta här o va blödig längre, jag hoppas alla sover gott inatt!

Åh! Nu längtar jag till nästa vecka, då kommer mina nya glasögon! Ett par pilotisar o ett par oversized i tjock plastbåge :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0