JUL JUL STRÅLANDE JUL!

Åh, det är jul!
Jag är så julig i år, köpt julklappar till alla, bakat julgodis och bullar, lyssnat på julsånger... Det ska bli så mysigt med julafton hemma hos Alex pappa Christian!

Jag har redan fått årets första julklapp, som jag dessutom tvingades öppna omgående av personen i fråga :) Inte mig emot ;) Är man tvungen så är man. Och se så fina ljus-grejer jag fick av sötaste raraste snällaste Sandra! Hon har dekorerat det stora ljuset själv, och stöpt i ett ljus i koppen! Åh, hon är så pysslig!
Du måste skaffa barn Sandra, de skulle ha det så kul med dig!Annars har jag sen sist grejat med allt som har med plugg i Örebro att göra. Jag fick en studentlägenhet, den jag helst ville ha! :) Det var skönt, det var rätt lång kö på dem men jag hade ställt mig i kö i somras så jag hade precis tillräckligt med poäng, var egentligen 2a i kön på den.
Den är möblerad, men jag kommer ju då som sagt byta ut sängen mot bäddsoffan. Blir jättebra! Här är planlösningen. 18,8 underbara m2 :)

Jag är just nu djupt chockad. Ansökte om CSN studiemedel i måndags och idag fick jag beskedet. IDAG! Är det ett skämt eller? Det kan inte vara sant att CSN har varit så snabba, de brukar ju dra ut på det tills man ringer in och ber på sina bara knän att de ska ta ärendet, och då gör de det inte i alla fall, utan man måste bokstavligen gråta innan de ordnar till det. Det var vad jag gick igenom i Thailand, det är vad jag har gått igenom en gång tidigare också. Men nu har det alltså gått på mindre än 2 dygn (måndag kväll-onsdag tidig morgon) för dem att behandla min ansökan och godkänna den. Det är fantastiskt! Det känns som ett gott omen inför min studietid! Tack CSN!


Annars så är jag fortfarande sjuk. Jag och alex avlöser varandras förkylningar, eller vad det nu är. Jag har fått hans 3veckors-hosta, han menar att den var min från början, men det är ljug. Jag hade det bara 1 vecka innan han började. Sen slutade jag och så hade han sin 3veckors. Nu är jag inne på min 3e vecka. Men jag är nöjd över att jag inte sjukskrivit mig en enda dag för det :) Mina kollegor har gjort många tappra försök att skicka hem mig från jobbet, men jag har väl känt att jag behöver alla riksdaler jag kan få innan pluggandet. Det har gått bra! Mitt starkaste argument till att de inte kunde skicka hem mig har varit att jag tagit svininfluensa-vaccinet långt innan jag blev krasslig så jag har inte riskerat någon annans liv i alla fall.

Mitt i alla positiva grejer så känner  jag mig ändå nere och lite deppig. Lite skulle nog inte Alex hålla med om. Hoppas det "bara" är PMS vilket jag brukar må rätt dåligt av. :(

Förresten, här i fjollträsk är det snö. Det kallas för snömodd. Man går genom snömodden. Konstigt.

GOD JUL!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Ja, då var julafton över för i år. Fick en julklapp av min gulliga lilla dotter!!! Tusen tack! Jag har provat den idag. Stacks en hel del men kändes ändå skönt. Fuskade och hade en tröja på mig så här första gången. Tror att den kan vara riktigt bra så jag ska fortsätta att använda den några gånger i veckan. Tack igen! Härligt med ditt boende i Örebro!

Jag har också gjort julgodis i år men inget bakande.

Kramar från mamma1

2009-12-25 @ 16:50:00
Postat av: Peter

Grattis till både CSN och boendet!

Hoppas du har haft en minst lika trevlig jul som jag hade så ses vi på jobbet imorrn!//Peter

2009-12-27 @ 21:56:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0