HELGSAMMANFATTNING: UNDERBART

Tjohej,
då var det alltså måndag! Snart är måndagen dessutom slut. Skönt det, för jag är lite skröplig idag, förkyld + allergisk reaktion så att jag mår jätteilla = det klarar jag mig utan. Tisdagen blir nog mkt bättre!

Min helg har iaf varit en fin sådan, precis som den förra, men den skrev jag inget om.
Jag har spenderat helgen till största del med min älskling. Vi var på bio i fredags, kollade Luftslottet som sprängdes, o käkade sushi, sen gick vi hem och soffsov lite innan vi slutligen hamnade in the bed. Klockan hann nog inte ens bli 00 - skönt!

På lördag tog vi en hejdundrans sovmorgon, jag var lite krasslig, men så förvandlade A hela dagen till 2a advent (i förskott). Vi bakade lussekattor, drack glögg, slog in presenter och dansade till julmusik i våra mjukisoutfits. Jag överdrev hostan något och blev ompysslad :P
Sedan åkte vi åt varsit håll, jag till tjejkväll hos Lisso. Egentligen skulle vi ut o dansa, men vi var alla ganska sega och det slutade med en fulländad Robinson-kväll med massor av frossande. Asnice!
Jag var hemma hos A igen vid 1.30 och värmde upp sängen åt honom som ramlade in vid 3 tror vi.

Söndagen sov jag typ hela dan, jag var förkyld o febrig så jag låg i sängen o han spelade dataspel. Mkt bra combo.
Kvällen bjöd på go mat o min favvoglass från B&J. Kollade en film o så i säng igen. Snipp snapp snut, så var helgen slut!

Jag är ju van vid att jag ställer till med hemska fadäser efter rejäla fyllor så därför är en sån här lugn helg fylld med kärlek så himla underbar!

Men jag har saknat syrran & co, så nu är det skönt att va hemma igen med sötnosarna.

Hoppas ni har haft det lika bra!

I slutet på den här veckan får jag veta om jag kommit in på nåt universitet!!! IIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih! Finns inga garantier. Håller tummar och tår och allt möjligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0