31+2 KVÄLLSGYMPA INIFRÅN

Jag sitter i soffan och latar mig efter en god middag med Alex och hans vänner Jonas och Jocke på O'Learys i Vällingby. Men i magen är det full rulle, började med en rejäl hicka därinne och håller på att urarta som det känns just nu. Kul :) Det går en stund mellan de stora sparkarna i videon, för de nyfikna, och ett minne för mig.
Imorrn ska vi på föräldrautbildning på Danderyds Sjukhus, hoppas det är givande. Hade inte tänkt gå, men blev orolig att vi missar något viktigt eftersom det rekommenderas till alla nyblivande päron.Annars då, jotack bra, pluggpluggplugg och jobb. Var i Gävle i torsdags på obligatoriskt seminarium. Rutinerad distanspluggare som man är nu så är det enbart de obligatoriska momenten samt gruppträffar som jag vaggar mig iväg på. På fredag blir det tenta, ett par inlämningsuppgifter ska revideras och sedan är 2 kurser avklarade! UNDERBART! Urk, ska aldrig plugga dubbelt igen. Sen är det bara en kurs kvar innan föräldraledigt! Tveksam till hur jag ska klara den, den löper nämligen hela mars månad ut... Får väl se när vi får sällskap och hur jag klarar det hela. Får ta det som det kommer.

Idag provkörde vi en bil. Toyota Corolla -00. Den kändes kanonbra, förutom dåliga däck och KASETTBANDSPELARE! Maj god, trodde inte de existerade längre. Men vi ska sova på saken, så får vi se om vi slår till. Verkar vara en bra och billig bil att äga, serva och köra. Lagom stor för oss också, vi har kommit fram till att vi inte behöver en stor kombi, utan satsar på en mittemellan som drar mindre soppa. Det är så dyrt med bil!

På måndag är det TUL = tillväxt-ultraljud. Vår lilla tös är visst stor enligt tillväxtkurvan som man får genom att mäta utanpå magen. Så barnmorskan bokade in en extra koll. Hoppas allt är bra med lilltösen, hon får vara så stor hon vill bara hon mår bra!


Nu är jag dödstrött, hoppas alla har det bra därute!

Kommentarer
Postat av: Lisette

Men shit, så jäkla coolt!!! Magen alltså, trodde aldrig att det skulle synas så tydligt :)

2012-01-15 @ 23:10:21
URL: http://lissanmodig.blogg.se/
Postat av: Mamma

Jösses!!!! Är du säker på att det bara är en????!!!Kramar

2012-01-16 @ 11:09:23
Postat av: Kim

Haha ja visst är det galet? Och ändå tycker jag inte att man ser på inspelningen hur mycket magen verkligen hoppar omkring!Ja ibland börjar man ju undra hur många som är därinne, men det är väl bara en stor en :)

2012-01-17 @ 10:55:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0