14+1 BIHÅLEINFLAMMATION & FÖR MYCKET ATT GÖRA

Jahaja, inte kunde man få må sådär bra längre än ett par veckor. Nu är jag på RIKTIGT gnällhumör! Och det här är ju min dagboksblogg så var annars ska jag göra det? Alex förtjänar inte att höra mer än mitt stönande var 5e minut tycker jag!
Men jag ska bara redovisa eländet, och sedan inte gnälla mer. Jag har blivit störtförkyld, har räknat ut att det är bihåleinflammation i hela huvudet, den är ju som en bihåla hela klumpen på axlarna. Kl. 11.55 (väldigt exakt på minuten där) har jag läkartid och OJOJOJ vad jag ska ta i med symtomen! I somras var jag sjuk i 5 veckor med vad jag misstänker är exakt samma som nu, misstag att inte gnälla rejält, läkaren tyckte det var en bra idé att vänta ut det och självläka. Vilket tog hela semestern. Nehej, nu ska jag ha tabletter, tack! Men såna som är snälla med bebisen förstås. Jag vet att det finns såna, det står nämligen på Google. Nästan allt receptfritt har varning för gravida så jag vågar ju inte med nånting om det inte är på recept och rekommenderat av en läkare. Jag är så löjligt nojig!
Åh, jag kommer missa jobbet också imorrn.
Hela helgen har gått åt till att ligga stilla, så jag har inget kul att rapportera.

ANNARS så är det bra! Veckorna går och bebis består, så jag antar att jag kommer bli mamma på riktigt! Jesus hjälp oss, som de skulle säga på min praktikplats :) Galningar.
Alex har fyllt 28 i onsdags, han fick whiskey och whiskeyglas av mig, samt en finfin middag på restaurang Piren, låg precis vid vattnet här på vår sida om staden. Vi åt tills vi knappt kunde gå, det var så otroligt gott! Jag åt röding. Sedan kom jag på att jag inte alls vet om det är OK att äta? Men det där tycker jag verkar så överdrivet, om man äter en liten röding på 9 månader så bör det väl inte vara nåt att oroa sig över? Jag har gjort alla matfel hittills så detta lär väl ha varit ytterligare ett.
Och jag drack alkoholfritt vin, jag är sååå sugen på rödtjut, Bailys, Irish coffee... ja allt sånt just nu! Men det var riktigt gott iaf med bubblor. Lillis vän Anna sa att man forskat fram att man kan utan fara för ammande bebisar dricka alkohol när man ammar, med tanke på mjölken dårå. Men det lär man väl ändå inte våga sig på. Eller orka vara bakis! Men ett halvt glas rött kanske man kan få när man ska fira nånting iaf! Jag ska Googla sönder det.

Idag ska jag till Haninge Socialkontor för ett studiebesök hos en handläggare som placerat flera av ungdomarna på boendet vi studerar nu. Hade helst bara legat under täcket, men av rädsla för att inte bli godkänd om jag missar för mycket så kommer jag åka dit ändå. Ska dock bli intressant!

Direkt efter det ska Maggan till veterinären och ta en spruta som hon egentligen skulle fått i fredags, och sedan ska vi om vi orkar åka till en däckverkstad och lämna in ett punkterat däck... men det sista lär jag skippa. Om inte alltihop.

Dessutom ska jag kolla med veterinären vad det går loss på att fixa Kajsas tandsten. Usch, men det måste göras. Dessutom har hon behållt en mjölktand som ska dras. Varför måste den dras? Den är vit o frisk och stör henne inte. Dessutom ser hon skitläskig ut när hon visar tänderna. Men den kan säkert bli ett problem i framtiden.
Kajsa har blivit lie problematisk. Hon är nog understimulerad, det tror jag är huvudproblemet. Hon är väldigt aggressiv mot andra hundar ute. Det började när Maggan flyttade in, hon vaktar Maggan mot alla andra hundar och det har nu blivit riktigt jobbigt. Vi hade hoppats att hon skulle släppa det. Men nu blir det att ta i med hårdhandskarna. Ska kolla vad Ceasar Milan skulle göra! Jag tror dock att hon behöver aktiveras mer, usch vad det gnager mitt samvete! Jag har varit så stört trött de senaste månaderna att långprommisarna blivit väldigt få. Nu ska det bli mer av det, samt ta ut henne ensam och träna på hundmöten. Vi bor nog i Sthlms hundtätaste del så det är inga problem att hitta träningsobjekt i alla fall! Kanske vi ska ta en sök-kurs också? Hon älskar ju att leta grejer som vi gömmer, och ute verkar hon alltid vara på jakt efter något (katter).

Nu blev det här så långt så ingen orkade läsa. Hoppas alla har det fint, många kramar!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Klart att jag/vi orkar läsa. Du skriver så bra i din blogg. Gnäll på bara!

kramar

2011-09-16 @ 08:39:09
Postat av: Kim

Tack mamma, känns fint! <3

2011-09-16 @ 09:33:57
URL: http://kimsanvimsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0