27+3 HICKA

Jag har läst att bebisen kan få hicka därinne. Men hur fan ska man kunna veta om den har det?! - har jag tänkt. Nu vet jag! Har märkt att hon hoppar väldigt regelbundet därinne ibland och funderat på hur hon gör egentligen för att hoppa med så exakt mellanrum? Ibland är man inte så snabbtänkt... Så hon har hicka :) Varje dag nästan just nu, och hon verkar inte helnöjd över det. Efter en 5 minuter ungefär gör hon våldsamma protester med kickboxning. Det brukar hjälpa verkar det som. Gulligt!

Lisso har haft inbrott i sitt källarförråd inatt i Bandhagen. Så himla obehagligt! Stackare! Hoppas de inte tog något. Jag funderar på att ta upp barnvagnen till lägenheten. Vi har också haft inbrott i källaren förut men de bröt inte upp vårt förråd då, men hade de sett en splitterny barnvagn hade de nog inte tvekat. Just då hade vi bara skrot därinne. Förrådet är bara gjort av stängsel så inte alls svårt att forcera. Jag har iaf täck över den med svarta sopsäckar så man inte ser vad det är. Men åh, vi har inte plats för den här inne! Men den måste väl få plats sen ändå.

Min stackars brorson har fått påssjuka så det är inte säkert att vi kan fira jul med dem i götet! Ska visst inte vara bra att få påssjuka om man är gravid. Stackars lillkillen! Men som tur är så mår han ganska OK i alla fall sa brorsan, så vi får hoppas att det inte blir värre för honom. Jag ska ringa barnmorskan imorrn och höra vad hon tycker. Men jag är lite rädd för att bli sjuk nu även om det inte skulle vara någon fara för lilltjejen. Jag läser dubbla kurser nu, båda tar slut i januari och då ska det alltså tentas, samtidigt som jag har jobbet. Jag har med andra ord inga marginaler för att bli sjuk. Fast det kan man ju aldrig bestämma över själv ändå! På tunnelbanan sitter folk och hostar och snorar så jag vågar typ inte andas överhuvudtaget :P Samma på jobbet. Så vad kan man göra egentligen? Aja, vi får se hur det blir. Men känns astrist om vi inte kan åka!!

Nu ska jag ner i tvättstugan och sedan fortsätta med min uppsats, och Alex står och gör en rödvinsstek. Herregud vad det doftar underbart!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0