12+1 ALEX BERÄTTAR FÖR SINA VÄNNER...


Efter någon nubbe skulle jag tro, på en kräftskiva i lördags ;) Jag tycker det var så gulligt. Lite nervös där tror jag!
Själv låg jag hemma på soffan och sov som vanligt. Använder helgerna till att sova ikapp just nu. Ikapp vadå? Ja inte vet jag.
Nu längtar jag bara till fredag och ultraljudet+KUB-resultatet.

Idag börjar jag mina fältstudier, blev tilldelad att vara på Locus som är ett ungdomsboende i Frälsningsarméns regi. Där bor 10 ungdomar mellan 15-20 år, killar och tjejer, som främst har relationsproblem. Och förstås andra sociala problem, det hänger ju ihop. Ska bli riktigt spännande och jag är till och med lite nervös! Dessutom ska jag vara där tillsammans med en tjej från klassen som jag inte vet vem det är, men det går nog bra det. Vi ska även skriva ett arbete tillsammans. Det enda som är lite synd med att vi hamnade på Locus är att vi ska vara där eftermiddagar/kvällar. Hoppas illamåendet och tröttheten håller sig borta, det brukar vara värst just på em/kväll. Men när man är upptagen med annat så hinner man väl inte känna efter kanske :)

Vovvarna har återgått till sina glada jag igen, inga sura miner längre vilket är skönt. Gud vad less jag var på att tvinga ut Maggan och sen släpa henne efter mig i kopplet, och Kajsa som kissade säkert 70 ggr/prommis. Urk!
Annars undrar jag hur det går för min moster som bor i NY - har ni blivit påverkade av Irene?

Kommentarer
Postat av: Mamma

Passa på att sova! Roligt med fältstudierna. Låter som en bra plats att vara på.

Alex verkar vara en glad och stolt blivande far! Härligt.

Vad är KUB?

Kramar

2011-08-29 @ 16:50:14
Postat av: Lisette

ÅH, jag såg klippet på fejjan som Oscar hade lagt ut, blev helt tårögd, han verkar vara en lycklig blivande pappa, såklart!!!

Saknar dig käre vän, vi får höras i veckan. Jag är också lika trött som en gravid nu för tiden.

Puuuuuuuuuuuss

2011-08-29 @ 22:41:40
URL: http://lissanmodig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0