10+3 OCH KONSTANT BAKIS

Ja jag kom idag på vad jag ska säga till dem som undrar hur det känns, när Rebecca frågade mig: som att vara konstant bakis! Jättetrött, lite öm i hela kroppen liksom, seg i skallen - det verkar inte koppla lika fort längre där inne, illamående och man vill bara sooova! Och ÄTA!
Lite samma sak som att supa också - man har lite kul och sen mår man dåligt.
Man har lite kul - och sen blir man på smällen och mår dåligt :) Och man har bara sig själv att skylla, haha!Nu är jag tillbaka på jobbet, är inte direkt värdelös men kapaciteten är inte på topp. Men jag kämpar på. Tur att jag bara behöver sitta ner. Dumt med den här arbetsplatsen är att det nästan varje dag bjuds på godsaker - jag kan inte låta bli! Har redan gått upp 2 kg, men jag försöker tänka på vad jag stoppar i mig. Vill inte tappa kontrollen så att säga. För mig är ju 2 kg mycket på mina tidigare 53. Magen sticker ut som en ballong, undrar om jag inte är i 5e månaden ändå? ;)


Idag var jag på MamaMia och lämnade blodprov för KUB. Den 2a september gör vi ultraljudet och då får vi resultatet. Pirrigt! Men det går säkert bra. Dessutom fick jag lämna blodprov för att kolla om bebisen kommer utveckla hjärtblock, som tydligen är vanligare om man har köldkörtelproblem m.m. Min barnmorska verkar ha bra koll på vad som bör göras med ett måndagsexemplar som mig. Genom ett blodprov kan de se om bebisen får det och isåfall kan man behandla redan när den ligger i magen. Så kanske den klarar sig.Nu ska jag jobba vidare... Snark.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Vem bryr sig om prinsessor när du finns?!Kramar

2011-08-19 @ 08:29:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0