VILO-LÖRDAG

Jag är superförkyld så min vecka o helg har inte varit och är inte så spännande. Har ett sår i halsen som inte vill ge med sig så det var bara att inse att den här helgen kommer att spenderas i horisontalt läge hemma :(
Men när man bor hos familjen S så behöver det inte innebära att man dör av tristess, snarare tvärtom :) Så medan familjen åkte på äventyr i höstrusket så trippade jag ner i källaren med boken Stenhuggaren av Camilla Läckberg i högsta hugg, hade det faktiskt supermysigt.
Enda som saknas är väl min älskling ;) Men han fick inte va med haha!Bastu och bubbelbad gör susen!Men alltså, jag måste bara få vara tantig och rekommendera den här boken... Morsan prackade på mig Camilla Läckbergs två första kriminalromaner och jag vart fast direkt. Man kan liksom bara inte sluta läsa, och det är så jag vill att läsning ska va! Enda nackdelen är att det börjar gå en del pengar, läser väl 3 pocket varje månad nu när jag upptäckt Camilla Läckberg. PocketShop-klippkortet börjar bli fullt :)

Kommentarer
Postat av: sudden

pocket bytar handeln på odenplan är allt jag säger ;)

2009-11-09 @ 10:26:36
URL: http://frokenudd.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0