PIANO EN LÖRDAGKVÄLL

Primetime, den bästa timmen på veckan, timmen då allt händer är NU. Vad gör ni? Jag lovar att ni har skojigare än mig.
Själv sitter jag ensam i en soffa i ett hus och hostar lungorna ur mig. Hostar så det ekar ner i trappen och innan jag fattade vad det var så vart jag ju halvt vettskrämd för jag trodde att någon hade tagit sig in på nedervåningen hahaha! Men det var bara jag och mina försök att spotta upp lungorna som fick konstiga ljud att färdas dit ner.
Det är ändå inte det som kommer att ta kol på mig, jag kommer nämligen att dö av TRISTESS.Vilken sekund som helst nu... Kanske mitt i det här inlägget. Eller självömkan. Jag är inte världscharmig just nu med andra ord.
Ledsen att missa kalas hos älsklingens mamma i Vällingby och så en brakfest senare ikväll, och för att inte tala om Sandras fest! Jag hade ju inte hunnit med allt, men ändå :( Ok, nu är jag klar med gnället. Kunde varit värre, har smaskat på kladdkakan här till vänster iaf :) Mums! Sofias recept är vattentätt!

Dock hade jag en urmysig fredag tillsammans med Alex. Jag kravlade hem fr jobbet redan kl 14, sen kom han hem till oss när han slutat och så hade vi en spakväll :) Badkaret är perfekt för 2. Dessutom kollade vi Idolfinalen i badkars-TVn, hur lyxigt som helst. Reklampauserna var perfekta som bastupaus. Ååååh jag kommer sakna det här huset också!

Tack för de fina kommentarerna på förra inlägget! Som ni ser är min blogg inte så välkommenterad, förmodligen för att det inte finns så mkt att säga om mina oftast ganska intetsägande inlägg och dessutom har jag bara gett 2 pers adressen :) Bara blev inte av liksom, men det var kul att mamma o Lisso hittat hit nu också! Sandra är en av de två enda som fått adressen redan från start.
Jag kommer garanterat ösa ur mig en massa här nu när jag påbörjar mitt nästa äventyr!

Jag har tänkt om litegrann sen jag fick antagningsbeskedet. Jag kommer att åka hem till Sthlm varje helg. Då
känns det nästan inte som en riktig flytt ens, bara nån slags veckopendling och jag får träffa Alex, vänner och syrrans familj varje helg ändå. Så fort jag kom på den möjligheten så kändes det MYCKET bättre!

Dessutom så ska det bli lite kul att få inreda lite! Även fast det bara lär vara ett litet rum och jag lär väl dessutom hyra möblerat, men jag kommer nog att byta ut ev säng mot denna bäddsoffa iaf + att jag får ta fram mina inredningsprylar o gardiner igen. Ska faktiskt bli kul!

Dessutom meddelade mamma på sms att prognosen för Socionomer om 5 år ser ljus ut! Det ser ut som att efterfrågan kommer att öka, vilket göra att jag som nyexad får lättare att hitta jobb!
Den förra prognosen pekade på att det kan finnas ett överskott av Socionomer då, så det kändes skönt att veta.

Det ska bli kul att plugga! Det menar jag.
Jag inbillar mig att jag ska vara otroligt effektiv, lägga upp en studieplan åt mig själv som kommer att göra att jag alltid är i fas, eller till och med före kursmålen. Kommer inte ens behöva plugga på helgerna. Ojojoj vilken disciplin jag ska ha! Och så målmedveten jag kommer vara! Jag är imponerad i förväg ;)

Snart är det jul förresten! Ska bli jättemysigt! Imorrn ska jag baka mormors ökensandkakor.

God afton.

Ps. Jag vet att jag använder för många smileysar och utropstecken. Jag jobbar på det. Att sluta alltså.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0